FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er nyehynder.dk?

Hvorfor vælge os?

Gennem mange års brancheerfaring og uddannelser som møbelsnedker og møbelpolstrer og stor erfaring i salg og vejledning indenfor materialer og møbler, har vi forudsætning og viden til at tilbyde den absolut bedste kvalitet hvad angår materialer og arbejde.

Originale materialer

Hos Nyehynder.dk bruger vi kun de originale materialer og skabeloner.

Læs mere om os her

Du kan læse mere om os her

Levering og betaling

Levering

Vi leverer som udgangspunkt kun hynder til kunder i Danmark. Har du brug for at få leveres hynder til udlandet, så kontakt os pr. mail for at finde en løsning.

Leveringstid

Vores leveringstid er som udgangspunkt max 6 uger. Dette skyldes at alle produkter fremstilles ved ordreafgivelse.

Betaling

Betaling foregår via webshoppen og ordren igangsættes, når beløbet er trukket fra din konto.

Erhverv og institutioner

Erhvervskunder og offentlige institutioner har mulighed for at betale via bankoverførsel eller EAN. Kontakt os på mail eller telefon, så finder vi en løsning.

Fragtfirma

Vi benytter os af danske fragtfirmaer og som udgangspunkt GLS og PostNord. Skal der leveres en større ordre, så benyttes ekstern fragtmand.

Materialer

Skumgummi

Vi benytter os kun af de absolut bedste materialer. Vi er møbelhåndværkere og vælger kun den bedste løsning til projektet. Alle designhynderne bliver leveres direkte fra dansk skumfabrik i original kvalitet og mål. Det er således ikke blot skum vi selv skærer op! Alle detaljer kan gives ved forespørgsel.

Leverandører

Vi benytter kun de absolut bedste leverandører indenfor stof og læder. Alt stof kommer fra Kvadrat. Læderet kommer fra Sørensen Læder i Lystrup. Der er 10 års garanti på stof fra Kvadrat.

Vedligehold

Vi henviser til Kvadrat og Sørensen læder

Garanti

Der er 1 års garanti og 2 års reklamationsret på alle produkter købt via webshoppen.

Betingelser

Handelsbetingelser

Som dansk webshop er vi forpligtet til at informere om de betingelser og vilkår, der gælder for vores kunder, når de køber hynder hos os - og det er her, at dine handelsbetingelser kommer ind i billedet. Se betingelserne her

Privatlivspolitik

Vi behandler din oplysninger fortroligt efter gældende lovgivning. Se vores privatlivspolitik her

Tilfredshed

Vi lever af tilfredse kunder og vil gøre alt der står i vores magt for at alle kunder får en god oplevelse og et kompromisløst produkt. Er du utilfreds skal du endelig kontakte os pr. mail eller telefon, så finder vi en løsning!

Kontakt os her