Hynder på specialmål

Nyehynder.dk har mulighed for at speciallave hynder til dit projekt. Nedenfor vil du inden for 48 timer modtaget et uforpligtende tilbud på en hynde udført i absolut bedste materialer og håndværksmæssig kvalitet.

  • Læs om syning her
  • Læs om stof her
  • Læs om læder her
De seneste år er der kommet mange udbydere i forhold til syning af løse madrasser til eksempelvis bænke og alkover. Dette har givet anledning til at vi vil give forbrugeren mulighed for at vælge den kompromisløse mulighed i forhold til den håndværksmæssige kvalitet og valget af materiale.

Hynderne syes af faglært dansk møbelpolstrer, stoffet kommer direkte fra Kvadrat. Vi benytter kun absolut bedste kvalitet og bruger dermed ikke restpartier, 2. sorteringsvarer eller billigt stof/læder.

Afhængig af tykkelsen på dine hynder, bliver skulle limet sammen på den mest konstruktive og bæredygtige måde i forhold til komfort og levetid på hynden.

Ønsker man en langtidsholdbar løsning, er det nemlig vigtigt at hynden består af forskellige lag. Vi laminerer vores skummadrasser, således at madrassen har en hård skumkerne i fx granulat hvorpå der pålimes en pikeringsskum. Dette giver en god tyngde, stabilitet og sikrer at hynden kan holde formen på længere sigt. Dermed får man en fast madras med god komfort og som samtidig kan holde sin spændstighed.

Alt skummet er selvfølgelig øko-tex og brandhæmmende.

Kontakt os her