Om os

Nyehynder.dk anno 2024

Hvem er vi?

Nyehynder.dk består af Asbjørn og Emil som siden 2018 har arbejdet sammen om at levere hynder, restaurere og bygge møbler til danske kunder. I 2024 har vi søsat websiten Nyehynder.dk med visionen om at gøre professionelle hynder tilgængelige for alle.

Asbjørn er feinschmecker ud over alle grænser og kun det absolut bedste resultat er godt nok. Han er en kompromisløs håndværker og æstetiker og med en uddannelse som både møbelpolstrer og møbelsnedker sikrer vi altid at de håndværksmæssige traditioner og teknikker er helt korrekte.

Emil er 4. generations møbelmand har han stor flair for møbelpolstring og design. Han har drevet møbelvirksomhed i Skanderborg siden 2015 og har herigennem også opnået stor erfaring i kundehåndtering med salg og rådgivning

Vi vil være de bedste

Vores ambition er at levere det absolut bedste produkt; med de korrekte håndværksmæssige traditioner og i de bedste, originale materialer. Dette gør vi til en fornuftig pris og med en forholdsvis kort leveringstid. 

Vi har udvalgt et fast sortiment af hynder til designmøbler som vi er eksperter i. Vi udvider løbende udvalget, men for os er det vigtigste at vi kan stå 110 % inden for produkterne før de bliver tilgængelige for salg.

Kontakt os her