Inspiration

ø-limet hynde med

Syet med dobbeltstikning

Her er et eksempel på en dobbeltstikning på en ø-limet hynde. Denne type hynde er afrundet i hjørnerne og får organisk og rundt udtryk.

Se et eksempel på denne type her

Firkantet hynde med

Syet med bund

Dette er et eksempel på en hynde der er syet med bund/kant rundt. Dette er den 'klassiske' måde at lave alkove- og bænkhynder. Hynden fremstår firkantet.

Se et eksempel på denne type her

firkantet hynde

Syet med madrashjørner

Den mest simple og billigste måde at lave en løs hynde på er med madrashjørner. Den er knap så elegant som de 2 andre løsninger, men i enkelte tilfælde kan denne metode anvendes.

Se et eksempel på denne type her

Knapper

Montering af knapper

Hvis madrassen er tyk anbefales det at montere knapper, da dette er med til at holde stoffet på plads.

Bagside

Bagside med hørlærred

Her er et eksempel på en løs ø-limet bænkhynde med bagside i hørlærred. Hynden er dermed ikke vendbar.

Bagside

Skridsikker bagside

Dette er et eksempel på en løs bænkhynde syet med skridsikker bagside. Hynden er dermed ikke vendbar.

Hvordan sammensætter vi vores hynder?

Et af de punkter hvor vi adskiller os fra andre hyndeproducenter er vores tilgang til at sammensætte selve koldskumshynden.

For at få en langtidsholdbar hynde er det nemlig vigtigt at selve koldskumshynden består af forskellige lag.

Vi laminerer vores skummadrasser, således at madrassen har en hård skumkerne i fx granulat hvorpå der pålimes en pikeringsskum. Dette giver en god tyngde, stabilitet og sikrer at hynden kan holde formen på længere sigt. Dermed får man en fast madras med god komfort og som samtidig kan holde sin spændstighed.

Vi tager en individuel vurdering af hvordan sammensætningen skal være, når vi kender målene på hynden samt materialet madrassen skal betrækkes med.
Det er ikke en videnskab at lave en løs hynde til en alkove, men hvis madrassen ikke skal blive deform og stoffet skal sidde stramt mange år ud i fremtiden er man nødt til at gøre det anderledes. Hos
Nyehynder.dk beregner vi strækket i den specifikke stof- eller lædertype og beregner derefter hvor meget for-spænd der skal være i madrassen.

Alt skummet er selvfølgelig øko-tex og brandhæmmende.

Nedenfor har vi eksemplificeret hvorledes en koldskumshynde kan opbygges.

Ø-limet hynde

Billedet illustrerer hvordan vi anvender en granulatkerne som bliver lamineret i koldskum. I en ø-limethynde bliver skummet limet sammen på kanterne, således at hynden fremstår afrundet.

Læs mere om skumgummi her

Hynde syet med bund

Billedet viser en skitse af, hvordan vi fremstiller vores alkove- og bænkhynder med en granulatkerne i midten og skum på begge sider. Dette er en nødvendighed for at lave en langtidsholdbar løsning hvor stoffet ikke bliver løst over tid.

Bestil et tilbud her

Kontakt NYEHYNDER.DK