Hvorfor udskifte sine hynder

Hvorfor er det en god idé at udskifte hynderne i gamle designmøbler?

Hvis man ønsker en ny farve på sin klassiske møbel, så kan det yderst sjældent betale sig at genbruge de gamle skumgummihynder. Hvis hynderne er originale og 2-3 år gamle, så kan det måske være en idé at genbruge. Ellers kan de måske sælges på brugtmarkedet eller blive genanvendt på forbrændingen.

Bliver hynder og skumgummi slidt ved brug?

Ja. Specielt gamle hynder eller hynder af dårlig skumkvalitet, men alle hynder slides over tid - især hvis de bruges dagligt. Dette gælder især for hynder på møbler som sofaer og stole. Slid resulterer selvfølgelig i slid på betrækket, men skumgummiet mister også sin bæreevne og giver dårlig komfort, støtte og udseende.

Kan jeg genbruge de gamle hynder?
Nej. det kan stort set aldrig betale sig. Gamle hynder kan samle støv, snavs, allergener og endda mug over tid. Selvom nogle hynder kan rengøres, kan det være svært at opretholde optimal hygiejne, især hvis hynderne er meget gamle.

Er der andre grunde til at udskifte hynderne?

Nogle gange ønsker folk at opdatere indretningen eller ændre stilen i deres hjem eller på deres møbler. Udskiftning af hynder kan være en relativt nem og omkostningseffektiv måde at give et friskt udseende på. 

Kan det betale sig at udskifte hynderne?

Det kan altid betale sig i forhold til komfort og udseende. Vælger du at få lavet dine hynder originalt og i kvalitetsmaterialer hos en professionel faglært møbelpolstrer er du garanteret at møblet holder sin værdi og du får et godt resultat. Det er langt mere bæredygtigt at vælge kvalitet første gang, frem for at få lavet nogle dårligt udførte hynder om. Om det kan betale sig i forhold til gensalgsværdien af dit møbel er meget individuelt, men vælger du hynder udført korrekt og i kvalitetsmaterialer, så er du bedre sikret.

Kontakt os her