GE290A nakkepuder

Wegner GE290A nakkepude:

Dette skumgummi hyndesæt passer til alle Wegner GE290A modeller. Men har man en gammel model med fastmonteret nakkepude, så skal der købes en ophængsliste. 
Der findes nemlig 2 variationer af nakkepuden:
  1. De nye modeller har en løs skumgummipude med omslag.
  2. De gamle modeller har en fastmonteret overpolstret nakke.
Har man den gammeldags fastmonterede nakkepude, så vil vi, på baggrund af udseende og komfort, helt klart anbefale at udskifte den til en ny original koldskumsnakke-pude med omslag. Det eneste det kræver er denne ophængsliste.
Læs mere om hvorfor det ikke kan betale sig at genbruge gamle hynder her.

Hvis du af en anden årsag gerne vil genbruge den gamle nakkepude, så klarer vi selvfølgelig også det. Dette anfører du blot i kommentaren, når du bestiller dit hyndesæt. Herefter sender du os blot en mail, hvor du oplyser ordrenummeret og at du ønsker at få ompolstret en fastmonteret nakkepude. Herefter sender vi et pakkelabel på mail, som du kan bruge, når du vil sende nakkepuden til os. Lettere bliver det ikke.

Ny løs skumgummi nakkepude

Her er et eksempel på hvordan den nye GETAMA GE290A originale nakkepude skal sidde. Nakkepuden er løs og lavet i skumgummi. Den er monteret ved hjælp af et stof- eller læderomslag. Dette omslag sidder rundt omkring den øverste ophængsliste. Alle nye GE290A møbler har denne ophængsliste og vores hynder passer perfekt hertil.

Køb hynder til Wegner GE290A lænestolen her

Gammeldags fastmonteret nakkepude

Her er et eksempel på en gammeldags fastmonteret nakkehynde. Denne slags nakkehynde skal omolstres. Denne hynde er typisk opbygget i krydsfiner og blød masonit og polstringen er lærred, gammel bomuldsvat og skum. For at konvertere din gamle lænestol til at kunne bruge den nye originale GETAMA nakkepude, så skal der bestilles denne ophængsliste.

Køb ophængslisten her

#GE290A, #GE290, #Danskdesign

Køb GE290A hynder her

Kontakt os her